Els nostres arrossos

HISTORIA, FESTES I RECEPTES

Autor: CARRION, XIMO

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

Els nostres arrossos

Els nostres arrossos

21,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
DRASSANA
Publicación:
01/12/2023
Colección:
Tastaolletes
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Des de quan larròs és un producte fonamental en la nostra alimentació i la nostra gastronomia? Com es cultivava històricament i quines varietats han sigut les més importants? Quina relació té esta gramínia amb lAlbufera i els aiguamolls? I, sobretot, quins són els arrossos més saborosos que ens han llegat la tradició? El cuiner Ximo Carrión oferix en este llibre …

Des de quan larròs és un producte fonamental en la nostra alimentació i la nostra gastronomia? Com es cultivava històricament i quines varietats han sigut les més importants? Quina relació té esta gramínia amb lAlbufera i els aiguamolls? I, sobretot, quins són els arrossos més saborosos que ens han llegat la tradició? El cuiner Ximo Carrión oferix en este llibre una completíssima panoràmica sobre la història, el paisatge i la cultura festiva de larròs, incloent desenes de receptes tradicionals, moltes delles a penes conegudes, però que contenen tota la potència i el saber fer dels nostres esforçats ancestres. Des de la clàssica paella valenciana, larròs amb crosta, a banda o el del senyoret, fins a la paella viuda, lempedrat amb fesols i capellanet, larroz de los tres puñaos, larròs de les monges caputxines amb anxova, el dabadejo i cigrons, o el de morro i orella. Un recorregut fascinant pels nostres arrossos.
Leer más

Más libros de CARRION, XIMO

Más información del libro

Els nostres arrossos

Editorial:
DRASSANA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-127935-0-5
EAN:
9788412793505
Nº páginas:
188
Colección:
Tastaolletes
Lengua:
CATALAN
Alto:
24 mm
Ancho:
16 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
XIMO CARRIÓN (València, 1974) és titulat en Geografia i Història, en lespecialitat dHistòria de lArt, per la Universitat de València. També va cursar estudis de cuina en el Centre de Turisme de València. Apassionat del món de la gastronomia i sobretot de larròs, ha impartit cursos de formació ocupacional, tallers darrossos i algues, classes individualitzades i assessorament per a locals de restauració. És també autor d'Arrossos i molt més' (Drassana, 2021).

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar